Na een reeks mooie resultaten op hondenshows de voorbije maanden (zie ook eerder bericht ‘Resultaten’) behaalden Gino Geerinck en Kenzo van ’t Woudse Veldt op 9 december een tweede plaats op de show te Gorinchem (NL) met een beoordeling ‘zeer goed’, Beste reu en Best of opposite sex. Alweer een mooie dag voor Kenzo, nadat hij eerder al na Leeuwarden de titel van Nederlands kampioen in de wacht sleepte voor 28 andere Grote Münsterlanders, die aan een of meerdere shows hebben deelgenomen. Hij verzamelde een totaalscore van 108 punten over de verschillende deelnames.

Gefeliciteerd Gino en Kenzo!

Een overzichtje van Kenzo in 2023:

  • Maastricht (NL) (17 sep) – Uitmuntend, CAC + CACIB + BOS, 1ste pl.
  • Mons (BE) (8 okt) – Uitmuntend, CAC + CACIB + BOB, Wallonia winner, Beste reu, 3de pl. op 41 honden in de hoofdring (FCI-groep 7)
  • Bleiswijk (NL) (21 okt) – Uitmuntend, BOB + CAC, 1ste pl.
  • Leeuwarden (NL) (24-25 nov) –  (2 dagen, 2 deelnames) 2x Uitmuntend, 1 CAC, 1 Reserve CAC (later omgezet naar CAC) en 1 CAC + Reserve CACIB, 1ste pl.
  • Gorinchem (NL) (9 dec) – Zeer goed + CAC, 2de pl.
  • Brussel (16 dec) – Zeer goed, Beste reu + BOS, 1ste pl.

Andere leden die met hun Grote Münsterlander in de Nederlandse ranking (top 10) voorkomen zijn Bianca Nuyts met Madam Filou uut ’t Vossebeltseveld en Maria Wouters met Xenia van het Meekenesch.

Gefeliciteerd ook aan de andere leden die in 2023 met hun Grote Münsterlander deelnamen aan hondenshows en er vast ook mooie resultaten mee behaalden.