Opgelet: Wegens de sterk toegenomen Corona-cijfers heeft de organisator van dit initiatief 12 december geannuleerd en het WR-evenement verplaatst naar zondag 13 maart. Dit is na het jachtseizoen en valt niet samen met de aanlegproeven in die periode.

Nathalie Deryckere uit Brakel, zelf bezitter van Kleine Münsterlanders, wil graag meer dan 365 Kleine en Grote Münsterlanders samenbrengen op één plaats op hetzelfde moment. De deelnemende honden moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort. Een professionele fotograaf zal van de groep een goede foto en filmpje maken met camera en drone. Daarmee hoopt Nathalie – samen met de deelnemers – een wereldrecord te breken dat eerder in Schotland werd gevestigd (361 honden). Dat was dan wel met Golden Retriever.

Uiteraard zal er gelegenheid zijn tot wandelen op het strand. Er is ook een liefdadigheidsaspect aan verbonden t.v.v. hondenasielen. Deelnemers kunnen daartoe giften (ook in natura) meebrengen. Sponsors voorzien een goodie voor de deelnemende honden.

Misschien is het leuk als je aan elkaar laat weten dat je er aan deelneemt. Zo kunnen clubleden zich wat groeperen die dag.

Datum = 13 maart 2022 om 12u (= gewijzigde datum)

Plaats = het strand van Middelkerke

Contact = Nathalie Deryckere (deryckerenathalie@gmail.com)( 0483 31 75 27)

Info en inschrijven via deze link  https://www.world-record-munsterlander.eu/

Wereldrecord Münsterlanders