Over enkele weken kunnen clubleden, sympathisanten en geïnteresseerden elkaar ontmoeten tijdens twee aangekondigde activiteiten. Zoals vermeld in de kalender op de activiteitenpagina, is de eerstvolgende activiteit een Sint-Hubertusviering en de week nadien een najaarswandeling aan zee. Iedereen van harte welkom na een jaar waarin het organiseren van een groepswandeling geen evident gegeven is geweest. In 2020 moesten we de Sint-Hubertusviering en de traditionele wandeling aan zee helaas ook al aan onze neus voorbij laten gaan omwille van de Covid-19-maatregelen. Dit jaar verwachten we jullie dus in groten getale op beide of op een van deze ontmoetingen.

Tot dan!

  • Sint-Hubertusviering te Grobbendonk op zondag 7 november om 9u45. Activiteit georganiseerd door vzw Jachthonden. Kijk HIER voor meer info en inschrijving. Ook te vinden op Facebook.
  • Wandeling aan zee te De Haan op zondag 14 november om 13u45. Activiteit georganiseerd door GMVB. Kijk HIER voor meer info en inschrijving. Voor wie wil nablijven om samen te eten, nadien gezellig napraten in Het Pallieterhof. Info ook verzameld in dit document.

Gelieve tijdig in te schrijven!