• In de nacht van 11 op 12 mei zijn in de GM-kennel ‘van de Schransbossen’ bij Niels Blockhuys en Ineke Cumps (Putte) uit de combinatie van Antonia vom Oestricher Holz (Ayla) en Qay van de Zuidlede (van Tom Vanvlasselaer), 11 gezonde pups geboren, waaronder 7 reutjes en 4 teefjes. Ga naar Pups & herplaatsing. Er zou nog een reutje beschikbaar zijn.
  • Op 18 en 19 april vond een dekking plaats binnen onze vereniging. Fokker Albert Desmedt zorgde voor een combinatie van zijn teefje Athena Heskers met Diewert van Dorka’s Plek (van Samuel De Vos). Beide honden beantwoorden aan de vereisten van het fokreglement van de vereniging. Als alles goed gaat verwachten we pups rond 20 juni. We wachten nog op een officiële bevestiging of de dekking succesvol is. We hopen ook snel meer nieuws te kunnen brengen over de beide honden van deze combinatie.
  • Als alles volgens plan verloopt zouden dit jaar nog twee dekkingen binnen onze vereniging gebeuren. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Geïnteresseerden in een pup, kunnen zich altijd tot ons richten via de contactpagina of rechtstreeks bij Tim die instaat voor pupbemiddeling.