Op zondag 21 februari hielden we onze jaarlijkse algemene vergadering te Westerlo. Gezien de corona-maatregelen konden we deze niet op de traditionele manier houden, binnen met een presentatie en bespreking van en beslissing omtrent de agendapunten. Geen nood. We maakten er een corona-veilige versie van. Alle leden die zich voor deelname hadden ingeschreven, ontvingen vooraf de agendapunten en de mogelijkheid tot stemming per volmacht.

De dag zelf was opgevat als een ‘wandel-vergadering’ waarbij om corona-redenen iedereen vrij kon starten binnen een tijdslot van een uur zodat de wandeling in een veilige bubbel kon verlopen. Bij de start aan ’t Boswachtershuisje konden de deelnemers hun bundel nemen. Daarin een toute-aanduiding voor de wandeling, de toelichting bij de agendapunten zodat iedereen wist waarover het ging en een stemformulier. Dat laatste kon men naar het einde van de wandeling toe in de stembus kon droppen. De wandeling was uitgestippeld op basis van wandelknooppunten en hier en daar was een herinnering aan een bepaald te stemmen agendapunt opgehangen.

Op het einde van de wandeling was opnieuw – corona-veilig – een drankje voorzien en een incentive voor de deelnemers met Grote Münsterlander. Er waren in totaal 42 deelnemers met 24 honden. Het was prachtig lenteweer en alle deelnemers hebben ervan genoten om na lange tijd nog eens gezamenlijk – al was het dan in bubbels – een GM-activiteit te kunnen doen.

– De foto’s van deze activiteit vind je op de fotopagina : Algemene vergadering 2021 – Westerlo

– Het verslag met de beslissingen van de vergadering vind je op de pagina ‘Links en documenten’ onder ‘Clubdocumenten‘ : Verslag Algemene Vergadering 2021