Nieuws
Strandwandeling

10 november 2019 gaan we samen met onze viervoeters de benen strekken in Groede (Nl).

We spreken af aan de parking van de Groese Duintjes (Zeeweg, Groede) om 13u. We hopen natuurlijk dat het weer een beetje meezit en dat jullie massaal meewandelen.Daarna gaan we nog een hapje eten.

 

Je kan inschrijven door een mailtje te sturen naar Elke (elkepeeters1982@hotmail.com) en dit vóór 1 november 2019 met vermelding van het aantal vier- en tweevoeters.Wil je een hapje mee-eten, vermeld dit dan ook in de mail.

 

Hopelijk tot dan!

 

Routebeschrijving:

Via de N49 richting Knokke, sla je rechts af in Kaprijke. Je volgt deze weg doorheen Kaprijke en Watervliet. Voorbij de grensovergang sla je aan de eerste lichten links af, richting Schoondijke - Breskens (Middenweg - Willemsweg). Vervolgens rij je rechtdoor op de Rijksweg richting Breskens. Vlak voor het binnenrijden van Breskens sla je links af, richting Groede. Je rijdt door Boerenhol, waarna je op de rotonde rechts richting strand rijdt. Op de Y-splitsing rij je de Puiendijk op. Deze weg volg je tot vlak aan de zeedijk, die je links volgt. De auto kan geparkeerd worden ter hoogte van de parking van de Groese Duintjes.

 

Voor de GPS gebruiker: Zeeweg, Groede (Nl)