Sponsors

Onze sponsors

Dierenspeciaalzaak Hemeryckx - sponsor van de rastentoonstelling:

Aquatreat - Fine Chemicals for Water Treatment - sponsor van de doedag

Steenbakkerij Floren - Quality bricks since 1896 - sponsor van de aanlegproef

Wilt U onze vereniging sponsoren?

Voor een sponsorbedrag van 80 € (per jaar) of het overeenkomstige bedrag in natura sponsoring (bijvoorbeeld hondenvoeding) stellen we een volgend pakket voor:

1. Een vermelding met link naar de site van de sponsor op onze website. Ter info: de bezoekersaantallen van onze website liggen tussen de 400 en 500 unieke bezoekers per maand.

2. Een associatie met een bepaalde activiteit. Bijvoorbeeld: een leverancier van hondenvoeding kan de rastentoonstelling sponsoren en wordt in de aankondiging in het clubblad en op de website bij deze activiteit uitdrukkelijk vermeldt, alsook bij de verwelkoming en de afsluiting-prijsuitreiking.

3. Een half blad aan publiciteit in het clubblad dat 4 keer per jaar verschijnt.

4. Natuurlijk zorgen we voor een bewijsje voor de belastingen voor het gesponsorde bedrag.

Is uw bedrijf geïnteresseerd om onze onze vereniging te sponsoren, aarzel dan niet om even te polsen en contact op te nemen met één van de bestuursleden.

 

Om de kwaliteit van het pakket voor alle sponsors interessant te maken, beperken we ons tot een maximum van 10 sponsors. Zo kunnen we garanderen dat elke sponsor bij de activiteit die aan hem/haar gelinkt is voldoende in de kijker wordt geplaatst.