Sponsors

Onze sponsors

Supplies for Pets:

Ridge&Back:Ridge&Back biedt de leden van Grote Münsterlander Vereniging België een korting van 10% aan op de aankoop van Sneyd’s produkten. Gratis levering vanaf een bestelling van 20kg.

< >

Wilt U onze vereniging sponsoren?

Voor een sponsorbedrag van 80 € (per jaar) of het overeenkomstige bedrag in natura sponsoring (bijvoorbeeld hondenvoeding) stellen we een volgend pakket voor:

1. Een vermelding met link naar de site van de sponsor op onze website. Ter info: de bezoekersaantallen van onze website liggen tussen de 400 en 500 unieke bezoekers per maand.

2. Een associatie met een bepaalde activiteit. Bijvoorbeeld: een leverancier van hondenvoeding kan de rastentoonstelling sponsoren en wordt in de aankondiging in het clubblad en op de website bij deze activiteit uitdrukkelijk vermeldt, alsook bij de verwelkoming en de afsluiting-prijsuitreiking.

Natuurlijk zorgen we voor een bewijsje voor de belastingen voor het gesponsorde bedrag.

Is uw bedrijf geïnteresseerd om onze onze vereniging te sponsoren, aarzel dan niet om even te polsen en contact op te nemen met één van de bestuursleden. We beperken ons tot een maximum van 10 sponsors