Nieuws
Doedag - 30 juni 2018

Ook dit jaar gaan wij een interactieve Doedag organiseren. Deze Doedag gaat door op zondag 30 juni 2018.

 

Agenda:
09u00 Introductie Showtraining door Evi Bloemen van Winter’s Gracefull
10u00 Aanvang van korte wandeling, waarbij op 5 halt-plaatsen de proeven van het C-Basis Africhtingsbrevet worden ingeleid tijdens een kort theoretisch luik. Initiators stappen mee in de wandeling en aangekomen bij de posten, geven zij een demo, waarna de andere deelnemers de gelegenheid hebben om de proef uit te voeren. Deelnemers zorgen voor een eigen dummy .
13u00 Schaft – BBQ op de locatie van de Allied Veterans MC Belgium. Onze kok Paul W. verzorgt ook de kost voor onze Para’s. Kan dus niet slecht zijn.
Na de BBQ is er voor de liefhebbers nog de mogelijkheid om in te gaan op de bijkomende proeven voor het Africhtingsbrevet. Dit op de locatie van de Allied Veterans MC Belgium .
BBQ: voor de democratische prijs van 15€ voor volwassenen en 12,5€ voor de kids (tot 12 jaar).

 

Omdat we deze dag voor iedereen een leerrijke en aangename ervaring willen maken, heeft het geheel plaats in een gezellige en familiale sfeer. Iedereen weet wat zijn hond al dan niet kan, en mits enkele tips en wat feedback van andere GM-eigenaren, kan je je training voor de verschillende aspecten van het werk "na het schot" na deze dag weer nieuwe schwung geven! We vragen aan de deelnemers om te zorgen voor een eigen dummy (indien beschikbaar).

 

De inschrijvingen dienen te gebeuren zowel voor de BBQ als voor de doedag voor 18 juni door een mailtje te sturen naar Willy Ghys 'on4chp@telenet.be'. gebruik hiervoor het inschrijvingsformulier.

 

Wij hopen op een massale opkomst van onze leden en sympathisanten. Sponsor van deze Doedag is Aquatreat - Fine Chemicals for Water Treatment

 

Samenkomst op het kerkplein in Herenthout tussen 8u00 en 8u30. Botermarkt 2270-Herenthout: N 51°08’24’’ / O 4°45’19’’ .
Vanuit Antwerpen: richting Grobbendonk, links tot aan de lichten en weer links afslaan. Dan rechtdoor tot aan de markt (via de Herenthoutse Steenweg); vanuit Hasselt: Grobbendonk eraf, brug over en naar de lichten, dan naar links en weer rechtdoor tot aan de kerk.

Uur van samenkomst: tussen 8u en 8u30. Wees stipt, want we vertrekken om 8u30 van de plaats van samenkomst in colonne naar de terreinen van de Motorclub!