Nieuws
Doedag - 23 juni 2018

Ook dit jaar gaan wij een interactieve Doedag organiseren. Deze Doedag gaat door op zondag 23 juni 2018.

 

We beginnen de voormiddag met een initiatie showtraining! Daarna gaan we met zijn allen de benen strekken en een fikse wandeling doen. Tijdens de wandeling zijn er verschillende stops voorzien, waarop je met de hond een basisoefening kan uitvoeren. 's Middags eten we aan de vijver. Er wordt gezorgd voor een heerlijke barbecue. Dit voor de democratische prijs van 15€ voor volwassenen en 12,5€ voor de kids (tot 12 jaar). In de namiddag is er ruimte voor iets meer gevorderde oefeningen, onder begeleiding, aan de vijver van de Allied Veterans Motorclub

 

Omdat we deze dag voor iedereen een leerrijke en aangename ervaring willen maken, heeft het geheel plaats in een gezellige en familiale sfeer. Iedereen weet wat zijn hond al dan niet kan, en mits enkele tips en wat feedback van andere GM-eigenaren, kan je je training voor de verschillende aspecten van het werk "na het schot" na deze dag weer nieuwe schwung geven! We vragen aan de deelnemers om te zorgen voor een eigen dummy (indien beschikbaar).

 

De inschrijvingen dienen te gebeuren zowel voor de BBQ als voor de doedag voor 12 juni door een mailtje te sturen naar Elke. Gebruik hiervoor het inschrijvingsformulier.

 

Wij hopen op een massale opkomst van onze leden en sympathisanten. Sponsor van deze Doedag is Aquatreat - Fine Chemicals for Water Treatment

 

Plaats van samenkomst: Botermarkt 9, Herenthout.
Vanuit Antwerpen: richting Grobbendonk, links tot aan de lichten en weer links afslaan. Dan rechtdoor tot aan de markt (via de Herenthoutse Steenweg); vanuit Hasselt: Grobbendonk eraf, brug over en naar de lichten, dan naar links en weer rechtdoor tot aan de kerk.

Uur van samenkomst: tussen 8u en 8u30. Wees stipt, want we vertrekken om 8u30 van de plaats van samenkomst in colonne naar de terreinen van de Motorclub!